Make your own free website on Tripod.com


by Czech around Hoe te om het kopen geneeskunde online te herstellen
by Czech

by German around Hoe te om het kopen geneeskunde online te herstellen
by German

by English around Hoe te om het kopen geneeskunde online te herstellen
by English

by Spanish around Hoe te om het kopen geneeskunde online te herstellen
by Spanish

by French around Hoe te om het kopen geneeskunde online te herstellen
by French

by Greek around Hoe te om het kopen geneeskunde online te herstellen
by Greek

by Italian around Hoe te om het kopen geneeskunde online te herstellen
by Italian

by Dutch around Hoe te om het kopen geneeskunde online te herstellen
by Dutch

by Portuguese around Hoe te om het kopen geneeskunde online te herstellen
by Portuguese

by Swedish around Hoe te om het kopen geneeskunde online te herstellen
by SwedishHoe te om het kopen geneeskunde online te herstellen home page

 

 

 
Hoe te om het kopen geneeskunde online te herstellen

Online pharmacy. Hoe te om het kopen geneeskunde online te herstellen.

Het kopen van voorschriftdrugs via Internet

Miljoenen consumenten gebruiken Internet om gezondheidsinformatie te krijgen. En duizenden websites bieden gezondheidsinformatie aan. Sommige van die plaatsen zijn betrouwbaar en bijgewerkt; wat zijn niet. Hoe kunt u de goeden van slecht vertellen?

U moet met uw arts spreken en een fysiek examen hebben alvorens u om het even welke nieuwe geneeskunde voor het eerst wordt. De geneeskunde van het gebruik slechts die door uw arts of een andere vertrouwde op beroeps is voorgeschreven.

Zeker ben uw privacy beschermd is: zoek privacy en veiligheidsbeleid die gemakkelijk-aan-vondst zijn en gemakkelijk-aan-begrijpen. Geef geen persoonlijke informatie zoals sociale voorzieningenaantal, creditcard, of medisch of de gezondheidsgeschiedenis, tenzij u de website zeker bent zal uw informatie veilig en privé houden.

Kopen van uw geneeskunde kan online gemakkelijk zijn. Zorg enkel ervoor u het veilig doet.
De voordelen en de risico's van geneesmiddelen

Er zijn verscheidene soorten risico's van geneeskundegebruik: a) De mogelijkheid van een schadelijke interactie tussen de geneeskunde en een voedsel, een drank, een dieetsupplement (met inbegrip van vitaminen en herbals), of een andere geneeskunde. De combinaties om het even welk van deze producten konden de kans verhogen dat er interactie kunnen zijn. b) De kans die de geneeskunde kan niet werken zoals verwacht. c) De mogelijkheid dat de geneeskunde extra problemen kan veroorzaken.

Bijvoorbeeld, als het onder ogen zien van een levensgevaarlijke ziekte, zou u kunnen verkiezen om meer risico in de hoop goed te keuren van het krijgen van de voordelen van een behandeling of het leven het langer leven. Enerzijds, als u een minder belangrijke ziekte onder ogen ziet, zou u kunnen besluiten dat u zeer weinig risico wilt nemen.

In vele situaties, kan het deskundige advies van uw arts, apotheker, of andere gezondheidszorgberoeps u helpen het besluit nemen.

Belangrijk: denk het door en werk samen met uw arts, apotheker, of andere gezondheidszorgberoeps om de voordelen en de risico's van uw geneesmiddelen beter te beheren.

U hebt levensonderhoud nodig bijgewerkt, geschreven lijst van Alle geneesmiddelen (voorschrift en over de toonbank) en dieetsupplementen, met inbegrip van vitaminen en herbals, die u gebruikt--die zelfs u slechts nu en dan gebruikt.

Lees en volg de richtingen op het etiket en de richtingen van uw arts, apotheker, of andere gezondheidszorgberoeps. Als u de geneeskunde tegenhoudt of de geneeskunde wilt verschillend gebruiken dan geleid, raadpleeg uw gezondheidszorgberoeps.

Alvorens om het even welk nieuwe geneeskunde of dieetsupplement (met inbegrip van vitaminen of kruidensupplementen) te beginnen, vraag opnieuw uw arts of zijn er mogelijke interactie met wat u momenteel gebruikt.

U moet altijd aandacht aan hoe besteden u voelt; neem nota van om het even welke veranderingen. Schrijf de veranderingen neer zodat u zich kunt herinneren uw arts, apotheker, of andere gezondheidszorgberoeps te vertellen.

U moet weten wat om te doen als u bijwerkingen en wanneer ervaart om uw arts op de hoogte te brengen, en weet wanneer u een verbetering zou moeten opmerken en wanneer om terug te rapporteren.
Voorzorgsmaatregelen alvorens meer dan één geneeskunde over de toonbank te nemen

De interactie van de drug kunnen uw drug minder efficiënt maken, veroorzaken onverwachte bijwerkingen, of verhogen de actie van een bepaalde drug. Sommige druginteractie kunnen zelfs voor u schadelijk zijn.

Vroeg in de ontwikkeling van een drug, leiden de bedrijven onderzoek om potentiële interactie tussen drugs te ontdekken of te voorspellen. De deskundigen evalueren de drug-interactie studies als deel van de beoordeling van van de veiligheid van een drug.

Een drug kan deze enzymen beïnvloeden door hen te verbieden, die verminderde activiteit van het enzym en een opbouw van de drug in het lichaam veroorzaakt. Of de drugs kunnen de enzymen „veroorzaken“, wat verhoogde activiteit van het enzym en een vermindering van de drug van het lichaam veroorzaakt.

Het was dat de enige manier om voor druginteractie te testen in mensen was. Nu kunnen de drugbedrijven vijf reageerbuizen met de vijf belangrijkste wegen voor metabolisme nemen en hun drugs aanbrengen om te zien of het door CYP450 heeft gemetaboliseerd. Dit staat toe om een lijst van mogelijke interactie te produceren die op hun bevindingen worden gebaseerd.

Deze fase van onderzoek naar reageerbuizen, die als studies in vitro wordt bekend, staat onderzoekers toe om drug-interactie studies in laboratoria uit te voeren door een drug met andere drugs te testen die de zelfde route hebben. Dit heeft het onderzoek sneller en nauwkeuriger gemaakt. Als twee drugs door het zelfde enzym gaan, kan de aanwezigheid van één drug het metabolisme van andere verhinderen. Zo staat dit u toe om de scenario's in het slechtste geval te bekijken en te vragen: 'Wat die als wij deze drug met dat één zetten, weten dat zij de zelfde route hebben?'"

Drie fasen van klinische proeven in mensen moeten gebeuren alvorens een drug kan worden op de markt gebracht. Fase 1 studies concentreert zich op de bijwerkingen van een drug en hoe de drug wordt gemetaboliseerd en van het lichaam geëlimineerda. Fase 2 studiesnadruk op de doeltreffendheid van een drug. En Fase 3 studies verzamelt meer informatie over veiligheid en doeltreffendheid, die het gebruiken van de drug in combinatie met andere drugs omvat.

De onderzoekers zeggen er verscheidene belangrijke variabelen zijn die individuele verschillen beïnvloeden in hoe de drugs, met inbegrip van ras, geslacht, leeftijd, en gezondheidsvoorschriften worden gemetaboliseerd. Bijvoorbeeld, elimineren de mensen met nier of leverziekte geen drugs van hun systeem evenals mensen die gezond zijn. De zeer jonge kinderen en de oudere mensen hebben langzamer drugmetabolisme dan anderen, en de vrouwen kunnen drugs verschillend metaboliseren dan mannen in sommige gevallen.

In de loop van de laatste verscheidene jaren, is er een wezenlijke verhoging van het aantal drug-interactie studies geweest FDA in nieuwe drugtoepassingen ziet. Als de druginteractie genoeg significant zijn, kunnen zij een drug door FDA verhinderen worden goedgekeurd. Als het agentschap bepaalt dat de bekende druginteractie kunnen worden beheerd en dat de voordelen van een drug belangrijker dan de risico's voor de voorgenomen bevolking zijn, zal een drug worden goedgekeurd. De drug-interactie informatie gaat dan in de etikettering van de drug in de secties over „klinische farmacologie,“ „voorzorgsmaatregelen,“ „waarschuwingen,“ „contra-indicaties,“ en „dosering en beleid."

De beroeps van de gezondheid gebruiken ook computersystemen met drug-interactie onderzoekssoftware, elektronische voorschrijvende, en andere technologie. Teken Langdorf, M.D., zegt de stoel van de Afdeling van noodsituatiegeneeskunde bij de Universiteit van Californië, Irvine, „in een bezige noodsituatieruimte, moet u snel te weten komen wat een patiënt neemt en hoe die drugs met andere behandelingen konden in wisselwerking staan."

Sommige antibiotica, zoals rifampin, kunnen de doeltreffendheid van geboortenbeperkingspillen verminderen. Sildenafil, het actieve ingrediënt in de erectiele dysfunctiedrug Viagra, zou niet met nitraten voor hartbehandeling wegens het potentieel voor gevaarlijk lage bloeddruk moeten worden genomen.

De interactie van de drug met dieetsupplementen omvat kruiden en vitaminen, die met drug-metaboliserende enzymen kunnen in wisselwerking staan. St. John het wort is een kruid dat algemeen door mensen met kanker wordt gebruikt stemming te verbeteren, maar het onderzoek heeft getoond het zich in het metabolisme van irinotecan, een standaardchemotherapiebehandeling mengt. De vitamine K (in dieetsupplementen of voedsel) produceert bloed-klonterende substanties die de doeltreffendheid kunnen verminderen van bloed-verdunnende geneesmiddelen zoals warfarin.

De interactie van de drug met voedsel en dranken die, bijvoorbeeld, quinoloneantibiotica zoals ciprofloxacin met voedsel en dranken zoals colas, koffie, en chocolade nemen die cafeïne bevatten kunnen prikkelbaarheid en nervositeit veroorzaken. Er kan een potentieel fatale verhoging van bloeddruk zijn als het voedsel dat tyramine bevat wanneer het nemen van monoamine oxydaseinhibitors, drugs wordt gegeten die stemmingswanorde behandelen.
Pharmacy today. Hoe te om het kopen geneeskunde online te herstellen.
The right way for being beauty


 

 

 

 

 

Sitemap

Informatie over deze genoemde Web-pagina Hoe te om het kopen geneeskunde online te herstellen en verwant met Online pharmacy, Pharmacy today wordt verstrekt voor informatiedoeleinden slechts en is geen substituut voor professionele medische raad. U zou niet de informatie moeten gebruiken over deze website voor het diagnostiseren van of het behandelen van medisch of gezondheidsvoorschrift van Online pharmacy of Pharmacy today. Als u hebt of verdenkt hebt u een medisch probleem, onmiddellijk contact uw professionele gezondheidszorgleverancier. Bespreking aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Beauty Organization of Ireland, Pharmacy today section.