Make your own free website on Tripod.com


by Czech around Tand behandeling zonder pijn
by Czech

by German around Tand behandeling zonder pijn
by German

by English around Tand behandeling zonder pijn
by English

by Spanish around Tand behandeling zonder pijn
by Spanish

by French around Tand behandeling zonder pijn
by French

by Greek around Tand behandeling zonder pijn
by Greek

by Italian around Tand behandeling zonder pijn
by Italian

by Dutch around Tand behandeling zonder pijn
by Dutch

by Portuguese around Tand behandeling zonder pijn
by Portuguese

by Swedish around Tand behandeling zonder pijn
by SwedishTand behandeling zonder pijn home page

 

 

 
Tand behandeling zonder pijn

 

 

 Dental care. Tand behandeling zonder pijn.

De meeste mensen weten dat de tanden het hardste en sterkste deel van het lichaam zijn. Daar ontmoet ’ s meer dan het oog, niettemin. De tanden zijn eigenlijk een het leven deel van uw lichaam dat bloedvat en zenuwen heeft. Als u gebruikte om uw tanden zoals een boek door zijn dekking te beoordelen, toen u Re ’ binnen voor één grote verrassing. De anatomie van tanden is veel meer ingewikkeld dan u ooit dacht.

Het zichtbare deel van een tand, anders dat als de kroon wordt bekend, is slechts een klein gedeelte van het het leven systeem. De kroon wordt samengesteld uit email, de hardste substantie die binnen het lichaam wordt gevonden. Het is been dat met grote percentages van calcium is verrijkt. Dat ’ s waarom de mensen die veel melk drinken of calciumsupplementen nemen sterke beenderen en tanden hebben. Het email is dikst bij de kroon, en dunste dichtbijgelegen de wortels van de tanden.

Uw tanden zijn veruit één van de belangrijkste dingen u elke dag gebruikt. Vele mensen beëindigen omhoog veronachtzamend hun tanden met ongepaste mondelinge hygiëne. U zou hen moeten behandelen door minstens twee keer per dag het borstelen, eens per dag flossing, en voor regelmatige tandcontroles minstens tweemaal per jaar te gaan.

Het rechtmaken van tanden wordt verwezenlijkt met een aantal verschillende procedures en op kinderen en adolescenten gewoonlijk gedaan wanneer hun permanente tanden beginnen binnen groeiend. De bochtige tanden, overvolle tanden, en zelfs overbites en underbites kunnen met diverse tanden worden behandeld rechtmakend technieken. Terwijl beschouwd als een kosmetische procedure, vereisen sommige mensen tanden rechtmakend opdat hun tanden worden gericht zodanig dat kauwen mogelijk is. Strenge overbites en underbites kunnen in ernstige gevolgen in tijd resulteren, en zelfs kunnen de overdreven overvolle tanden gezondheidsproblemen voor de mond betekenen.

Invisalign is één van de nieuwste methodes van tanden het rechtmaken en is uiterst populair met volwassenen. Het bestaan uit een duidelijke vorm die onzichtbare wanneer bijna versleten, Invisalign gebruikt een reeks vormen is die geleidelijk aan de tanden in de gewenste vorm duwen. Invisalign kost niet beduidend meer dan standaard orthodontische steunen, maar kan een overbite verbeteren niet of underbite en is slechts een goede keus voor het minder belangrijke rechtmaken. Invisalign is niet efficiënt op belangrijke problemen, die standaardsteunen kunnen vereisen.

Wat tederheid en soreness moeten met om het even welke methode van tanden worden verwacht rechtmakend, vooral spoedig nadat een aanpassing wordt gemaakt. Het been aan één kant van elke tandcontactdoos zal worden samengeperst, en de andere kant moet met nieuw been als tandbewegingen door de kaak worden ingevuld. De standaard orthodontische steunen kunnen oppervlakkige irritatie aan het binnenland van de mond veroorzaken, een symptoom dat met zout watergargles en een zachte was op de oppervlakte van de steunen kan worden verminderd. De strenge bijwerkingen aan tanden het rechtmaken zijn bijna unheard van, en het proces wordt beschouwd als zeer veilig.

Aangezien wij verouderen, vinden velen van ons zich met tanden die niet meer structureel correct zijn. De kanalen van de wortel, de verloren vullingen, het bederf onder het vullen, de scherf en het barsten van het email zijn alle dingen die tot grote schaaltekorten in de oppervlakte van een tand kunnen leiden. Wanneer de volledige oppervlakte van de tand een probleem is, maar het wortelsysteem is intact, zou een kroon kunnen zijn enkel wat de tandartsorden.

Uw kosmetische tandarts zal gewoonlijk aan de gebieden van het vlekprobleem in uw mond kunnen die tot tandschade en een behoefte aan kronen zou kunnen leiden. Het kauwen de patronen spelen eveneens een grote rol. Door de uiteinden van uw midden en achter geroepen tanden (cusps) selectief te malen uw beet zal veranderen om de spanning op bij-risicotanden te verminderen.

In andere instanties, worden de kronen gebruikt om een daadwerkelijke ontbrekende tand te vervangen. Deze kronen worden aan beide kanten verankerd aan de tanden, met een brugsectie die de twee kronen verbindt. In plaats van bruggen, enige tand tand kunnen implants worden gebruikt die de behoefte elimineren om de kronen te steunen.

Uw kosmetische tandarts zal een indruk van de tand maken en een tandlaboratorium zal tot de kroon leiden. U zult typisch het bureau met een tijdelijke kroon aan slijtage verlaten terwijl de permanente kroon wordt gemaakt - dit vergt ongeveer twee weken. De permanente kroon wordt dan gecementeerd op uw tand. Typisch, slechts twee bezoeken worden vereist voor dit deel van de procedure. Vaak, kan een inleidende restauratie van uw tand worden vereist alvorens een kroon kan worden geplaatst. Om uw tand te stabiliseren, moet het vullen eerst op zijn plaats voorafgaand aan het plaatsen van een kroon worden gezet toe te schrijven aan het verlies van originele tandstructuur. De tand bekroont gewoonlijk het laatst tien tot vijftien jaar.

Een tandbrug is een valse tand, die als pontic wordt bekend, die tussen twee porseleinkronen wordt gesmolten om het gebied in te vullen verlaten door een ontbrekende tand. De twee kronen die het op zijn plaats houden die op uw tanden aan elke kant van de valse tand in bijlage zijn. Dit is gekend als vaste brug. Deze procedure wordt gebruikt om één of meerdere ontbrekende tanden te vervangen. De vaste bruggen kunnen uit uw mond worden genomen niet aangezien u met verwijderbare gedeeltelijke gebitten zou kunnen doen.

Uw kosmetische tandarts zal aan beide kanten uw tanden van de ruimte voor de valse tand voorbereiden. U zal een mild verdovingsmiddel aan numb worden gegeven het gebied, en de kosmetische tandarts zal gebied van elk steunpunt (tanden aan beide kanten van de ruimte) voor de dikte van de kroon aan te passen verwijderen. Wanneer deze tanden reeds vullingen hebben, kan een deel van het vullen worden verlaten op zijn plaats om als stichting voor de kroon te helpen.

Uw kosmetische tandarts kan u hebben een Flipper toestel gebruiken. Flipper is een valse tand de plaats van een ontbrekende tand tijdelijk om te nemen alvorens de permanente brug wordt geplaatst. Flipper kan via of een draad of een plastic stuk worden vastgemaakt dat in het dak van uw mond past. Flippers moeten een tijdelijke oplossing zijn terwijl het wachten van op de permanente brug.

Op een zeker punt in van ons leeft, beëindigen de meesten van ons met een holte. In de meeste gevallen, verzoekt een holte uw tandarts om het bederf te verwijderen en het tandgebied in te vullen dat werd verwijderd. Er is tijdens de voorbije paar jaar een aantal vooruitgang op het gebied geweest, zodat als u bent één van de gelukkige en geen holte in een tijdje gehad, zou u wat moeten bestuderen vandaag beschikbaar is zodat u de keuzen beschikbaar aan u begrijpt.

De samengestelde harsvullingen worden toegepast in dunne lagen, en langzaam opgebouwd om het volledige vullen te vormen. Een helder tandlicht zal elke laag vaste vorm geven alvorens volgende wordt toegepast. Zodra uw het vullen wordt voltooid, zal uw tandarts een speciaal document, articulerend document, gebruiken om de hoogte aan te passen van uw het tand vullen en dat uw beet correct blijft. Uw tand is dan opgepoetst.

Er zijn geen bekende gezondheidsrisico's om samengestelde vullingen te ontvangen. Als zulk een het vullen niet gaat zijn genoeg om uw beschadigde tand te beschermen, of als uw tandemail dun is en gemakkelijk zal breken, of als uw tand een wortelkanaal heeft gehad dat uw tandvoorwaarde verzwakte, kan uw tand extra bescherming zoals een kroon vereisen.

, Of tand die, is één van weinig onmiddellijke behandelingen nu beschikbaar in kosmetische tandheelkunde een nieuwe vorm geeft de de contouren aangeeft van. Het tand een nieuwe vorm geven en het de contouren aangeven van zijn een procedure om bochtige tanden, afgebroken tanden, gebarsten tanden of zelfs overlappende tanden in enkel één zitting te verbeteren.

De tand het de contouren aangeven van procedure kan zelfs een substituut voor steunen zijn in bepaalde omstandigheden. Het is ook een procedure van subtiele veranderingen. Een paar millimeter vermindering en een paar millimeter van tand-gekleurd laminaat kunnen tot een mooie glimlach leiden wanneer uitgevoerd door een kosmetische tandarts, zonder ongemak aan u. De tand, of het tand de contouren aangeven die, worden algemeen gebruikt om de lengte, de vorm of de positie van uw tanden te veranderen een nieuwe vorm geven.

Met een weinig het tand de contouren aangeven van, kunt u een reusachtig verschil op de manier maken u over uw glimlach voelt. De goede kosmetische tandheelkunde kan u een glimlach geven die de afgunst van anderen is. De tand die door een kosmetische tandarts de contouren aangeeft van vereist dat u normale, gezonde tanden hebt.

Het de contouren aangeven van van tanden kan correcte kleine problemen met beet ook helpen. Het is gemeenschappelijk voor plakken dat met tand worden moet gecombineerd die een mooie glimlach een nieuwe vorm geeft te bereiken. Er zijn eigenlijk verscheidene manieren om de verschijning van uw tanden te veranderen. Vaak worden deze diverse procedures gecombineerd op verschillende manieren om te leveren dat glimlach van uw dromen.

De tandprocedure plakkend gebruikt een samengestelde hars en voor een verscheidenheid van structurele evenals kosmetische doeleinden gebruikt. Men kan een parallel tussen tandmaterialen plakkend en sculptor de klei trekken. Door tandsamenstelling te gebruiken kan de hars die uw tandarts plakken afgebroken of gebroken tanden herstellen, hiaten en of recolor invullen uw glimlach een nieuwe vorm geven.

Fundamenteel, zal het plakken om het even welke natuurlijke gebreken toepassend een dunne deklaag van een plastic materiaal op de vooroppervlakte van uw tanden behandelen. Na dit, zal uw kosmetische tandarts een materiaal plakkend en sculpt, kleur toepassen en zal het vormen om een aangenaam resultaat op te leveren. Een licht met hoge intensiteit verhardt dan het plastiek, en de oppervlakte is fijn opgepoetst.

De hars komt in vele schaduwen zodat wij het aan uw natuurlijke tanden kunnen aanpassen. wegens de lagen in kwestie, zal deze procedure lichtjes langer dan traditionele zilveren vullingen duren omdat de veelvoudige lagen van het materiaal plakkend worden toegepast. Typisch vergt het plakken een uur aan twee uren afhankelijk van uw bijzonder geval.

De tand vernisjes kunnen van porselein of van hars samengestelde materialen worden gemaakt. De vernisjes van het porselein verzetten zich tegen vlekken dan beter harsvernisjes en betere nabootser het licht dat op eigenschappen van natuurlijke tanden wijst. De vernisjes van de hars zijn dunner en vereisen verwijdering van minder van de tandoppervlakte vóór plaatsing. U zult de beste keus van vernisjemateriaal voor u met uw tandarts moeten bespreken.

De het emailverkleuring van tanden kan door het bevlekken, het verouderen, of chemische schade aan tanden worden veroorzaakt. Enkele gemeenschappelijkere oorzaken van tandenverkleuring zijn medicijnen, koffie, thee of sigaretten. De mensen die significante hoeveelheden kolafrisdranken drinken kunnen het gelijkaardige bevlekken ervaren.

Terwijl geen alternatief voor vernisjes tot het nauwkeurige zelfde effect zal leiden, zijn er sommige populaire procedures die lonend kunnen schijnen. De kronen, terwijl duurder, handelen ook om de tand met een beschermende deklaag te behandelen. Voor individuen die eenvoudig hun tanden willen ophelderen, bieden vele klinieken nu tandbleken aan, hoewel dit een veel minder permanente procedure is.

Het witten van tanden kan vele verschillende manieren worden verwezenlijkt. Overwoog een kosmetische procedure, tanden is witten zeer populair de laatste jaren met de ontwikkeling van diverse methodes geworden die zich van drogisterijproducten aan tandbezoeken uitstrekken.

De tandartsen kunnen het dramatischere tanden witten verstrekken. Sommige patiënten opteren voor een netto uitrusting die resultaten in een paar dagen oplevert, terwijl anderen een procedure van één uur dat gebruiks geavanceerde technologieën verkiezen om tanden onmiddellijk te bleken verscheidene schaduwenaansteker. De netto uitrustingen impliceren gewoonlijk douane-geschikte dienbladen met een wittend gel van carbamide peroxyde, dat voor verscheidene uren in een tijd meer dan één of ander aantal weken moet worden gedragen zoals die door de tandarts wordt bepaald. Deze uitrustingen zijn gewoonlijk minder duur dan het één-bezoek wittend procedures.

Voor individuen die een snelle manier zoeken om dramatische tanden te bereiken die resultaten witten, het interne is witten de manier te gaan. Het beschermende gel wordt toegepast op de gommen, lippen en ander weefsel rond de tanden, en dan wordt een blekenoplossing toegepast op het tandemail. Een hoge intensiteitslaser of ander type van licht katalyseren het bleekmiddel, en de tanden worden behandeld één tot twee uren.

Gebitten, die ook als valse tanden worden de bekend, zijn het primaire onderwerp in deze sectie van onze plaats. Hier, kunt u leren hoe de procedure wordt uitgevoerd, welke gebitten en de voordelen en de nadelen van het hebben van hen kosten.

Er zijn twee belangrijke types van gebitten. Zowel worden de Volledige Gebitten als de Gedeeltelijke Gebitten fijn bewerkt, douane-gepast. Als u behoorlijk uw gebitten handhaaft zullen zij natuurlijk lijken en zullen een perfecte glimlach verstrekken. Bovendien, bevrijdde de gebittenhulp spieren versterken die uw uitdrukkingen controleren die de steun van uw tanden vereisen, u van uitspraakproblemen die door ontbrekende tanden en hulp met het kauwen worden veroorzaakt.

Als u, hebt verloren of verloren, elk van uw tanden een Volledig Gebit iets is met uw kosmetische tandarts te bespreken. Als sommige van uw tanden blijven en gezond zijn, kan een gedeeltelijk gebit uw manier zijn aan een grote glimlach.

Implants zijn groot voor het vervangen van ontbrekende tanden. Het is belangrijk dat u genoeg been op het gebied van de ontbrekende tanden voor implants dat worden moet vastgemaakt aan hebt. Implants worden niet alleen gebruikt om één tand, maar eerder mensen te vervangen die de meesten missen, als niet allen, van hun tanden profiteer zeer eveneens. Implants worden meer en meer gebruikt om bepaalde types van bruggen en verwijderbare gedeeltelijke gebitten te vervangen.

De implant procedure is een chirurgische plaatsing van implant of implants in uw kaakbeen dat drie aan halfjaarlijkse helende periode vóór de implant restauratie vereist om de ontbrekende tand of de tanden te vervangen. Tijdens dit helende keer, groeit het been in en rond titaniumimplant creërend een zeer sterke steun. Tand implants kunnen worden verworpen. Gewoonlijk worden zij vervangen met een andere implant van een lichtjes grotere grootte. Het verwerping of „mislukkings“ tarief is minimaal, slechts 1 tot 2% van alle implant procedures. U moet gaan zonder uw gebitten één dag aan twee weken na een implant plaatsing te dragen. Nadat implant „heeft genomen“ en u voldoende hebt geheeld, wordt een zeer natuurlijke kroon geplaatst op implant.

Wanneer missend één tand, uw kosmetische tandarts Flipper kan gebruiken om de ruimte te vullen. Flipper is een valse tand de plaats van een ontbrekende tand tijdelijk om te nemen alvorens de permanente kroon op implant wordt geplaatst. Flipper kan via of een draad of een plastic stuk worden vastgemaakt dat in het dak van uw mond past. Flippers moeten een tijdelijke oplossing zijn terwijl het wachten van op de permanente kroon dat op uw implant moet worden geplaatst.

Tand behandeling zonder pijn. Dental care.


Termen interpretatie

Gebitten


Tand implants


Tand vullingen


Vernisje


Anesthesie


Brug


De stomatologie


Porselein


Tand bleken


Tand holten


Tand kroon


The right way for being beauty


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Dental care genoemd Tand behandeling zonder pijn is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Dental care. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Dental care aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Beauty Organization of Ireland, Dental care section.