Make your own free website on Tripod.com


by Czech around Flå omsorglösningar
by Czech

by German around Flå omsorglösningar
by German

by English around Flå omsorglösningar
by English

by Spanish around Flå omsorglösningar
by Spanish

by French around Flå omsorglösningar
by French

by Greek around Flå omsorglösningar
by Greek

by Italian around Flå omsorglösningar
by Italian

by Dutch around Flå omsorglösningar
by Dutch

by Portuguese around Flå omsorglösningar
by Portuguese

by Swedish around Flå omsorglösningar
by SwedishFlå omsorglösningar home page

Åldras som är processaa, har dig fast i dess fattningsförmåga, om du får aldrig driften att kasta en kasta snöboll.

Doug Larson

 

 
Flå omsorglösningar

Skin care. Flå omsorglösningar.

Flå har pigmentation, provided vid melanocytes, som absorberar någon av den potentiellt farliga utstrålningen i solljus. Det innehåller också DNA reparerar enzym som omvända UV skador och folk, som saknar, generna för dessa enzym lider hög frekvens av flår cancer. En bildar huvudsakligen producerat av UV ljus elakartad melanom, är bestämt invasive och att orsaka den till spridning snabbt och kan ofta vara dödlig. Människan flår pigmentation varierar bland befolkningar i ett slå sätt. Detta har ledde ibland till klassifikationen av folk på basen av flår färgar. Se att artikeln på människa att flå färgar.

Flå är ofta bekant som ”det största organ i människokroppen”. Detta applicerar till yttre ytbehandlar, som den täcker förkroppsliga och att verka att ha det störst att ytbehandla område allra organen. Dessutom det applicerar för att väga, som det väger mer än något inre organ för singel och att redogöra för omkring 15 procent av förkroppsligar väger. För den genomsnittliga vuxna människan har flå ett ytbehandlaområde av mellan 1.5-2.0 kvadrerar räkneverk, mest av den är mellan en mm 2-3 tjockt. Den genomsnittliga kvadrattummen av flår håll 650 svettkörtlar, 20 blodkärl, melanocytes 1000 och mer än ändelser för tusen nerv.

Flå komponeras av epidermisen och dermisen. Nedanfört ligger dessa lagrar hypodermisna (subkutant fett- lagrar), som inte klassificeras vanligt, som ett lagrar av flår.

Den yttersta epidermisen är består av stratified squamous epitel med ett bakomliggande källaremembran. Det innehåller inga blodkärl och uppfödas av diffusion från dermisen. Den huvudsakliga typen av celler, som sminket epidermisen är keratinocytes, med melanocytes och Langerhans celler framlägger också. Epidermisen kan vidare subdivideds in i efter skikten (början med det yttersta lagrar): corneum lucidum, granulosum, spinosum, basale. Celler bildas till och med mitos på de innersta lagrarna. De flyttningen upp ändra för skikt formar och sammansättning, som de gör åtskillnad mellan som framkallar uttryck av nya typer av keratingener. De når corneumen och blir slutligen sloughed av (desquamation). Detta processaa kallas keratinizationen och äger rum inom omkring 30 dagar. Detta lagrar av flår är ansvariga för att hålla bevattnar, i förkroppsliga och att hålla andra skadliga kemikalieer och pathogens ut.

Dermisen ligger nedanfört epidermisen och innehåller ett nummer av strukturerar inklusive blodkärl, nerver, hårfollicles, slätar muskeln, körtlar och det lymphatic silkespappret. Det består av löst connective kallat areolar connective silkespapper för silkespapper annars - collagenen, elastin och reticular fibrer är närvarande. Erectormuskler som fästas mellan hårpapillaen och epidermisen, kan avtala och att resultera i dragna bulorna för hår de fiber för uprighten och consequentially gås.

Constantly skalningen av döda celler av epidermisblandningen med secretionsna av svetten och de sebaceous körtlarna och damma av grundar på flå för att bilda ett nedsmutsad lagrar på dess ytbehandlar. Om inte tvättat bort smutsen, och flå dead slam börjar att förmultna utsändande ett illaluktande luktar.

Flå omsorg, och skydd bör vara en nödvändig del av ditt vård-, kondition och skönhetstyre i faktum. Om du tar omsorg av ditt, flå, ditt flår ska takeomsorg av dig! Om ditt fastnat i en flåomsorgbrunst, eller, om du är rättvist se som ska läras, a bet mer om grunderna av, flå omsorg som läs på för att lära viktigt kliva att härom i dina dagstidningaktiviteter.

Öva, vila, och bra näring lägger fundamentet för härligt som är sunt flår, insida och ut. Ett riktigt bantar är inte endast bra för ditt total- vård-, hjälper det också att se till att ditt flå ska mottar alla av vitaminer, mineraler och nutrients som den behöver för att underhålla och reparera celler. Renat att dricka bevattnar är en annan goda till den din uppehället flår långt sunt. Bevattna hjälp för att hydratisera flå och flyttningen som är förlorada och nutrientsna till och med systemet. Det är mycket effektivt blanda en tesked, eller capful av organisk äppelcidervinäger med ditt bevattna in. Dricka inte klapp bevattnar.

De viktigast långt att att bry sig för ditt flår är att skydda den från de damaging strålarna av sunen. Ultraviolett utstrålning skadar flå och kan leda till rynkar, för tidigt åldras, ålderfläckar och cancer. Är extra försiktigheter för taken som ser till ditt att flå, inte utsatta till sun'sens strålar. Använd ett naturligt sunscreen, eller en fuktighetsbevarande hudkräm, som innehåller, sunscreen (åtminstone SPF 15) dagligt. Ditt flå behöver något solljus 10-15 noterar av riktar exponering dagligen.

Tvätta ditt flår grundligt på en dagstidningbas för att ta bort smutsen, skräpet, föroreningarna och perspirationen som ackumulerar på en dagstidningbas. Om du har torrt eller känsligt att flå, att använda endast varmt bevattna för att tvätta ditt flår och använder en varje mild naturlig cleanser få dagar. Om du har det normala eller oljigt att flå, var säker att tvätta sig med en stillacleanser på en dagstidningbas. Var säker att borsta dina tänder, för den din tvagningen vänder mot, som toothpasterest kan irritera känslig ansiktsbehandling, flå.

Om inte ditt flå är mycket oljigt, ska du önskar att använda en fuktighetsbevarande hudkräm som var daglig till den din uppehället, flår hydratiserat och sunt. Ditt flå behovsfuktighetsbevarande hudkräm allt år long, som båda som den inomhus vintern värmer, och sommarsunen kan vara lika damaging till ditt flår.

Acne pimples, sunspots, ålderfläckar, rynkar, och andra skavanker är flår villkorar att epidemifolk världen över. Den globala skönhetbranschen gör redan miljarder av dollar varje år, som kvinnor går ombord överallt på sökanden till sylten (eller uppnå), ett ungdomligt som glöder utseendemässiga. Reagera till detta behov, fortsätter hudspecialister och andra specialister för att söka efter det bäst, och säkrast möjlighetbehandlingar och utformningar som ska bekämpas, flår krämpor, den mest allmänningen av som är acne.

Frånsett servar erbjudet på flår kliniker, många krämar, gels, och salvor, som fordrar till festacne, minskar sunen eller åldras fläckar och förhöjer, flår spänst är brett tillgängliga i marknadsföra. Det finns skurar, cleansers, maskerar, över - kontra flår medicinen och flår peelutformningar som erbjuds all på olikt, prissätter spänner. Mest kan köpas på varuhus eller apotek, men faktumet är att mycket fåtalet av dessa kallade så arbete för mirakelprodukter faktiskt.

Why är det den praktiskt alla i medelklassen till upperen jämnar av demografi i något land oroas om att få rynkar? Kanske är det den gammala skräcken av att få eller att se gammalt eller önska att se socialt godtagbar eller rättvis vanlig fåfänga. Alla vi har vårt eget resonerar. Men allt vad den är, förenas alla, i att önska att lösa detta gammala problem för åldern. Emellertid i första, förlägger vi har även någon idé om vad orsakar faktiskt bävde dessa rynkar? Det är högt sannoliken som vi inte. De viktigast dela upp i faktorer, i att finna en lösning till något problem, finner ut rota orsakar av den.

Expertnågot att säga, som beloppet av rynkar att en ska person framkallar till och med åren också, beror på det genetiska sminket av denna individ. Emellertid och att röka, flår sunalla exponering som är torr, och upprepande ansiktsuttryck och mannerisms liksom frowning, kan förhöja skapelsen av rynkar som kan eller inte kan vara permanent närvarande.

För folk som söker lösningar till sträng skada, som har redan gjorts till flå, finns det ett nummer av tillgängligt spänna för behandlingar från kemiska peels och dermabrasionen till senast och technologically avancerat datoriserat att resurfacing för laser. Emellertid reparerar många folk som att söka efter flår, är tveksamt till det kemiska försök eller laser-peels tack vare det smärtsamma tillvägagångssättet och den långa tillfrisknandeperioden de måste att genomgå. Resultaten av dessa tillvägagångssätt emellertid, är fantastiska.

Stunder är det riktigt att läkarundersökningskönhet är flår precis djupt, det är den ingen stillbilden resonerar varför folk, bestämt kvinnor, bör det grundläggande ignorerandet flår omsorg. Sedan flå är vårt yttersta lagrar, är den utsatt till de hårda beståndsdelarna av miljön. Och, därför att det inte är ovanligt för att folk ska basera, täcker domar från vårt, med vända mot som är det första tinget ser de, är det endast riktigt att vi går till stora längder till den vår uppehället flår att se rena och nya.

Det finns en radda flår omsorgprodukter i marknadsföra i dag. I motsats till för, när en det normala bommar för av tvål, användes för flår rentvå, kosmetiska företag producerar nu en bred variation av flår omsorgbehandlingar som kan tilltala olikt flår bekymmer. Emellertid finns det fall, när behandlingar behöver att vara mer aggressiv, speciellt för de, som har att åldras, eller som vanställar för att flå. Mest om inte allt, över - kontra produkter är aktuellt i naturen som är menande påverkar den endast, epidermisen eller det yttre lagrar av flå. Att åldras eller vanställat flår behov att behandlas besegrar till rota av problemet för att se bestämda ändringar.

Flå omsorglösningar. Skin care.


Definitioner och benämner

Acne


Bakterier


Dermis


Epidermis


Hypodermis


Pimples


Ultraviolett utstrålning


The right way for being beauty


 

 

 

 

 

Sitemap

Information i detta dokument omkring Skin care namngett Flå omsorglösningar är för avslutar - användarens bruk endast och kan inte säljas, omfördelat, eller annars använt för reklamfilm ämnar. Informationen är ett bilda bistår endast. Det ämnas inte som den medicinska rådgivningen för individ villkorar eller behandlingar av Skin care. Dessutom regleras tillverkningen och fördelningen av växt- vikter inte nu i Förenta staterna, och inga kvalitets- normal finns för närvarande den lika märkesnamnmedicinen och den generiska medicinen. Samtal omkring Skin care till ditt manipulera, sjuksköterskan eller pharmacisten för efter någon medicinsk diet för att se, om den är kassaskåpet och effektivt för dig.

© Copyright 2007 Beauty Organization of Ireland, Skin care section.