Make your own free website on Tripod.com


by Czech around Χρόνος να λυθούν τα προβλήματα δοντιών
by Czech

by German around Χρόνος να λυθούν τα προβλήματα δοντιών
by German

by English around Χρόνος να λυθούν τα προβλήματα δοντιών
by English

by Spanish around Χρόνος να λυθούν τα προβλήματα δοντιών
by Spanish

by French around Χρόνος να λυθούν τα προβλήματα δοντιών
by French

by Greek around Χρόνος να λυθούν τα προβλήματα δοντιών
by Greek

by Italian around Χρόνος να λυθούν τα προβλήματα δοντιών
by Italian

by Dutch around Χρόνος να λυθούν τα προβλήματα δοντιών
by Dutch

by Portuguese around Χρόνος να λυθούν τα προβλήματα δοντιών
by Portuguese

by Swedish around Χρόνος να λυθούν τα προβλήματα δοντιών
by SwedishΧρόνος να λυθούν τα προβλήματα δοντιών home page

Τα «φυσικά δεινά είναι οι φόροι που τοποθετούνται επάνω σε αυτήν την δυστυχή ζωή μερικοί είναι φορολογημένοι υψηλότεροι, και κάποιοι χαμηλότεροι, αλλά όλοι πληρώνουν κάτι."

Λόρδος Chesterfield

 

 
Χρόνος να λυθούν τα προβλήματα δοντιών

Dental care. Χρόνος να λυθούν τα προβλήματα δοντιών.

Δόντια ως σπινθήρισμα το χαμόγελό σας

Το ορατό μέρος ενός δοντιού, διαφορετικά γνωστό ως κορώνα, είναι μόνο μια μικρή μερίδα του συστήματος διαβίωσης. Η κορώνα αποτελείται από το σμάλτο, η σκληρότερη ουσία που βρίσκεται μέσα στο σώμα. Είναι κόκκαλο που έχει εμπλουτιστεί με τα μεγάλα ποσοστά του ασβεστίου. Εκείνο το � s γιατί οι άνθρωποι που πίνουν τα μέρη του γάλακτος ή παίρνουν τα συμπληρώματα ασβεστίου έχουν τα ισχυρά κόκκαλα και τα δόντια. Το σμάλτο είναι το παχύτερο στην κορώνα, και λεπτύτερο κοντινό οι ρίζες των δοντιών.

Οι άριστες κορώνες και οι γέφυρες έγιναν από το Etruscans στο 7ο σεντ. Β.Γ. Σε περίπου εκείνος ο χρόνος, δόντια εξαγόταν στη Μικρά Ασία ως θεραπεία για τα σωματικές δεινά και τις ασθένειες. Οι δεξιότητες που επιτεύχθηκαν από το Etruscans, το Phoenicians, τους Αιγυπτίους, τους Έλληνες, και τους Ρωμαίους χάθηκαν κατά ένα μεγάλο μέρος κατά τη διάρκεια των μέσων ηλικιών, όταν άσκησαν οι κουρείς και οι ζώνες περιπλάνησης των τσαρλατάνων την ανειδίκευτη οδοντιατρική στις αγορές και τις εκθέσεις. Το Abulcasis, ένας Ισπανός δένει, ήταν ένα από λίγα στο χρόνο του που μελέτησε την οδοντική χειρουργική επέμβαση.

Τα δόντια σας είναι κατά πολύ ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που χρησιμοποιείτε καθημερινά. Πολλοί άνθρωποι καταλήγουν τα δόντια τους με την ανάρμοστη προφορική υγιεινή. Πρέπει να τους φροντίσετε με να βουρτσίσετε τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, μιά φορά ανά ημέρα, και να πάτε για τις κανονικές οδοντικές εξετάσεις τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο.
Οδοντικές γαρνιτούρες

Οι περισσότεροι από μας είχαν τις γαρνιτούρες αμαλγαμάτων (ασημένιες) ή τις χρυσές γεμίζοντας αποκαταστάσεις. Μερικές γαρνιτούρες αμαλγαμάτων ήταν αυτό που έχουμε καλέσει γαρνιτούρες υδραργύρου, δεδομένου ότι μερικές γαρνιτούρες αμαλγαμάτων περιείχαν τον υδράργυρο. Οι γαρνιτούρες μετάλλων ήταν αποτελεσματικές, αλλά πολύ ευδιάκριτες και έτειναν να μαυρίσουν στο χρώμα με την πάροδο του χρόνου.

Οι σύνθετες οδοντικές γαρνιτούρες ρητίνης δημιουργήθηκαν ως εναλλακτική λύση των παραδοσιακών οδοντικών γαρνιτουρών μετάλλων. Οι γαρνιτούρες δοντιών που χρωματίζονται για να μοιάσουν με ένα φυσικό δόντι είναι γνωστές ως σύνθετη ρητίνη που οι οδοντικές γαρνιτούρες, αποτελούνται από μια πλαστική οδοντική ρητίνη. Οι σύνθετες οδοντικές γαρνιτούρες ρητίνης είναι ισχυρές, ανθεκτικές, και κάνουν για ένα πολύ φυσικό χαμόγελο κοιτάγματος. Πολλά οδοντικά ασφαλιστικά σχέδια καλύπτουν τη χρήση τους.

Ένα πρόσθετο οδοντικό υλικό χρησιμοποιείται έπειτα για να ανοίξει τους πόρους της οδοντίνης του δοντιού σας και τραχύνει επάνω την επιφάνεια του εκτεθειμένου σμάλτου. Αυτό επιτυγχάνει τον καλύτερο και ισχυρότερο δεσμό. Η ρητίνη δεσμών εφαρμόζεται για να κολλήσει το σύνθετο στο δόντι σας. Αυτό το υλικό αποτελείται από την ίδια οδοντική ρητίνη όπως το σύνθετο εντούτοις αυτό είναι πολύ περισσότερο ρευστό. Αυτό το στρώμα έπειτα και θεραπεύεται με ένα πολύ φωτεινό φως.

Οι σύνθετες γαρνιτούρες ρητίνης εφαρμόζονται στα λεπτά στρώματα, και ενισχύονται αργά για να διαμορφώσουν την πλήρη πλήρωση. Ένα φωτεινό οδοντικό φως θα σκληρύνει κάθε στρώμα προτού να εφαρμοστεί ο επόμενος. Μόλις ολοκληρωθεί η πλήρωσή σας, ο οδοντίατρός σας θα χρησιμοποιήσει ένα πρόσθετο έγγραφο, αρθρώνοντας έγγραφο, για να ρυθμίσει το ύψος της οδοντικής πλήρωσής σας και ότι το δάγκωμά σας παραμένει σωστό. Το δόντι σας είναι έπειτα γυαλισμένο.
Πορσελάνη και σύνθετοι καπλαμάδες

Οι οδοντικοί καπλαμάδες (μερικές φορές αποκαλούμενοι τους καπλαμάδες πορσελάνης ή οδοντικά φύλλα πλαστικού πορσελάνης) είναι wafer-thin, επί παραγγελία κοχύλια των δόντι-χρωματισμένων υλικών με σκοπό να καλύψουν την μπροστινή επιφάνεια των δοντιών. Αυτά τα κοχύλια συνδέονται με το μέτωπο των δοντιών που αλλάζουν το χρώμα, τη μορφή, το μέγεθος ή το μήκος τους και με συνέπεια μια βελτιωμένη εμφάνιση.

Οι οδοντικοί καπλαμάδες μπορούν να γίνουν από την πορσελάνη ή από τα σύνθετα υλικά ρητίνης. Οι καπλαμάδες πορσελάνης αντιστέκονται στους λεκέδες καλύτερα από τους καπλαμάδες ρητίνης και τον καλύτερο μίμο το φως που απεικονίζει τις ιδιότητες των φυσικών δοντιών. Οι καπλαμάδες ρητίνης είναι λεπτύτεροι και απαιτούν την αφαίρεση λιγότεροι της επιφάνειας δοντιών πριν από την τοποθέτηση. Θα πρέπει να συζητήσετε την καλύτερη επιλογή του υλικού καπλαμάδων για σας με τον οδοντίατρό σας.

Οι καπλαμάδες, πορσελάνη ή πλαστικό, τοποθετούνται πέρα από τα μπροστινά δόντια στη μορφή χρώματος αλλαγής των δοντιών. Οι καπλαμάδες είναι ιδανικοί για τα δόντια που είναι πάρα πολύ μικρά, πάρα πολύ μεγάλα, ή έχουν τις ανώμαλες επιφάνειες. Είναι πολύ κοινό για τους ανθρώπους να έχουν τα ατελή δόντια, είτε παραδόξως διαμορφωμένα δόντια, πελεκημένα δόντια, στριμμένα δόντια, δόντια με τις μικρές τρύπες σε τους, είτε ένα ακατάλληλο μεγέθους δόντι είτε δόντια που έχουν μια περίεργη εμφάνιση. Οι καπλαμάδες λύνουν τέτοιες παρατυπίες και δημιουργούν ένα ανθεκτικό και παρακαλώντας χαμόγελο.

Ενώ καμία εναλλακτική λύση των καπλαμάδων δεν θα δημιουργήσει την ακριβή ίδια επίδραση, υπάρχουν μερικές δημοφιλείς διαδικασίες που μπορούν να φανούν σημαντικές. Οι κορώνες, ενώ ακριβότερος, ενεργούν επίσης για να καλύψουν το δόντι με ένα προστατευτικό επίστρωμα. Για τα άτομα που θέλουν απλά να λαμπρύνουν τα δόντια τους, πολλές κλινικές προσφέρουν τώρα τη λεύκανση δοντιών, αν και αυτό είναι μια πολύ λιγότερο μόνιμη διαδικασία.
Αναδιαμόρφωση δοντιών

Για τα άτομα που έχουν πελεκήσει, που ραγίζονται ή που διαμορφώνονται τα ακανόνιστα δόντια, οδοντική χάραξη περιγράμματος και αναδιαμόρφωση μπορούν να είναι ακριβώς το εισιτήριο για ένα ομορφότερο χαμόγελο.

Το δόντι που αναδιαμορφώνει, ή που περιγράφει, είναι μια από λίγες στιγμιαίες επεξεργασίες τώρα διαθέσιμες στην καλλυντική οδοντιατρική. Η οδοντική αναδιαμόρφωση και η χάραξη περιγράμματος είναι μια διαδικασία για να διορθώσουν τα στριμμένα δόντια, τα πελεκημένα δόντια, τα ραγισμένα δόντια ή ακόμα και τα επικαλύπτοντας δόντια σε μόνο μια σύνοδο.

Η χάραξη περιγράμματος των δοντιών μπορεί επίσης να βοηθήσει τα σωστά μικρά προβλήματα με το δάγκωμα. Είναι κοινό για τη σύνδεση που συνδυάζεται με το δόντι που αναδιαμορφώνει για να επιτύχει ένα όμορφο χαμόγελο. Υπάρχουν πραγματικά διάφοροι τρόποι να αλλαχτεί η εμφάνιση των δοντιών σας. Πολλές φορές αυτές οι διάφορες διαδικασίες συνδυάζονται με τους διαφορετικούς τρόπους να παραδώσουν ότι χαμόγελο των ονείρων σας.
Χρόνος να λυθούν τα προβλήματα δοντιών. Dental care.


Ερμηνεία καθορισμού

Καπλαμάς


Οδοντικά μοσχεύματα


Οδοντικές γαρνιτούρες


Οδοντοστοιχίες


αναισθησία


γέφυρα


λεύκανση δοντιών


οδοντικές κοιλότητες


οδοντική κορώνα


πορσελάνη


στοματολογία


The right way for being beauty


 

 

 

 

 

Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Dental care ονομασμένος Χρόνος να λυθούν τα προβλήματα δοντιών είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Dental care. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Dental care στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Beauty Organization of Ireland, Dental care section.