Make your own free website on Tripod.com


by Czech around Μάθετε την τρίχα σας
by Czech

by German around Μάθετε την τρίχα σας
by German

by English around Μάθετε την τρίχα σας
by English

by Spanish around Μάθετε την τρίχα σας
by Spanish

by French around Μάθετε την τρίχα σας
by French

by Greek around Μάθετε την τρίχα σας
by Greek

by Italian around Μάθετε την τρίχα σας
by Italian

by Dutch around Μάθετε την τρίχα σας
by Dutch

by Portuguese around Μάθετε την τρίχα σας
by Portuguese

by Swedish around Μάθετε την τρίχα σας
by SwedishΜάθετε την τρίχα σας home page

 

 

 
Μάθετε την τρίχα σας

 

 

 Hair care. Μάθετε την τρίχα σας.

Μάθετε την απώλεια τρίχας

Ο υγιής όρος της τρίχας εξαρτάται, σε μεγάλη έκταση, από τη λήψη των ικανοποιητικών ποσών ουσιαστικών θρεπτικών ουσιών στην καθημερινή διατροφή. Η τρίχα αποτελείται από την κερατίνη, μια πρωτεΐνη, η οποία αποτελεί επίσης τα καρφιά και το εξωτερικό στρώμα του δέρματός μας.

Η σημαντικότερη αιτία της απώλειας τρίχας είναι ανεπαρκής διατροφή. Ακόμη και μια μερική έλλειψη σχεδόν οποιασδήποτε θρεπτικής ουσίας μπορεί να αναγκάσει την τρίχα για να πέσει. Αλλά η τρίχα αυξάνεται κανονικά μετά από μια φιλελεύθερη εισαγωγή αυτών των βιταμινών. Ένας υψηλός - η πρωτεΐνη και και μια πλούσια διατροφή σιδήρου συστήνονται για την απώλεια τρίχας. Μια επαρκής εισαγωγή των ακατέργαστων λαχανικών, νωποί καρποί, σαλάτες, πράσινα φυλλώδη λαχανικά πρέπει να περιληφθεί στη διατροφή σε κανονική βάση.

Μια άλλη σημαντική αιτία της μειωμένης τρίχας είναι πίεση, όπως η ανησυχία, η ανησυχία και ο ξαφνικός κλονισμός. Μόλυβδοι πίεσης σε μια αυστηρή ένταση στο δέρμα του κρανίου. Αυτό έχει επιπτώσεις στον ανεφοδιασμό της ουσιαστικής διατροφής που απαιτείται για την υγιή αύξηση της τρίχας.

Η μείωση κρανίων εκτελείται στους ασθενείς με τα καθορισμένα με σαφήνεια φαλακρά σημεία της περιοχής κορωνών του κρανίου. Γίνεται μερικές φορές από κοινού με το transplantaion τρίχας για να μειώσει το μέγεθος του φαλακρού κρανίου, ειδικά στους ασθενείς που δεν έχουν αρκετή τρίχα χορηγών για να καλύψουν τις φαλακρές περιοχές.

Η αποτελεσματικότητα των φαρμάκων που χρησιμοποιούνται για να μεταχειριστούν alopecia εξαρτάται από την αιτία της απώλειας τρίχας, την έκταση της απώλειας και τη μεμονωμένη απάντηση. Γενικά, η επεξεργασία είναι λιγότερο αποτελεσματική για τις πιό εκτενείς περιπτώσεις της απώλειας τρίχας.

Minoxidil (Rogaine). Αυτό το εξωχρηματιστηριακό φάρμακο εγκρίνεται για την επεξεργασία androgenetic alopecia και alopecia του areata. Το Minoxidil είναι ένα υγρό που τρίβετε στο κρανίο σας δύο φορές καθημερινά για να ξαναμεγαλώσετε την τρίχα και για να αποτρέψετε την περαιτέρω απώλεια. Μερικοί άνθρωποι δοκιμάζουν κάποιο regrowth τρίχας ή ένα πιό αργό ποσοστό και απώλειας τρίχας ή οι δύο. Το Minoxidil είναι διαθέσιμο σε μια λύση 2 τοις εκατό και σε μια λύση 5 τοις εκατό.

Corticosteroids. Οι εγχύσεις της κορτιζόνης στο κρανίο μπορούν να μεταχειριστούν alopecia το areata. Η επεξεργασία επαναλαμβάνεται συνήθως μηνιαία. Οι γιατροί ορίζουν μερικές φορές corticosteroid τα χάπια για την εκτενή απώλεια τρίχας λόγω alopecia του areata. Οι αλοιφές και οι κρέμες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν, αλλά μπορούν να είναι λιγότερο αποτελεσματικές από τις εγχύσεις.
Κανονική αύξηση τρίχας

Το φυσικά πάχος και το μήκος της τρίχας εξαρτώνται από ποιος τύπος τρίχας είναι. Η τρίχα Vellus είναι ο λεπτός fuzz τύπος τρίχας που καλείται συχνά fuzz ροδάκινων. Πολύ λεπτός και άχρωμος του και συχνά σχεδόν αόρατος στο γυμνό μάτι.

Η τρίχα που είναι σκοτεινή και πολύ ορατή είναι γνωστή ως τελική τρίχα. Η τελική τρίχα είναι η τρίχα που αναφέρουμε όταν συζήτηση για την τρίχα. Εάν μια τρίχα είναι μια λεπτή τρίχα vellus ή μια παχιά σκοτεινή τρίχα εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το θυλάκιο που παράγει την τρίχα. Τα άτομα η παχιά τελική τρίχα αντικαθίσταται συχνά από τη λεπτή τρίχα vellus. Αυτό είναι ένα αποτέλεσμα της τρίχας παράγοντας τον εξοπλισμό, το θυλάκιο, υφισμένος τη φυσική ζημία και όντας ανίκανος να παραγάγει την τελική τρίχα.

Το μέσο καυκάσιο πρόσωπο έχει 5 εκατομμύριο τρίχες των οποίων 100.000 - 150.000 είναι στο κεφάλι. Το Blondes όχι μόνο έχει περισσότερη διασκέδαση, έχουν επίσης περισσότερη τρίχα, περίπου 140.000 περισσότερο από μέσα, Brunettes έχουν ελαφρώς υψηλότερο από τη μέση τρίχα για 105.000 τρίχες, και redheads έχει λίγο λιγότερο από μέσες περίπου 90.000 τρίχες.

Περίπου 90 τοις εκατό της τρίχας στο κρανίο ενός προσώπου αυξάνονται σε οποιοδήποτε χρόνο. Η φάση αύξησης διαρκεί μεταξύ δύο και έξι ετών. Δέκα τοις εκατό της τρίχας είναι σε μια στηργμένος φάση που διαρκεί δύο έως τρεις μήνες. Στο τέλος του στηργμένος σταδίου της, η τρίχα ρίχνεται. Όταν μια τρίχα ρίχνεται, μια νέα τρίχα από το ίδιο θυλάκιο αντικαθιστά την και τις αυξανόμενες ενάρξεις κύκλων πάλι.
Η μεταμόσχευση τρίχας μπορεί να βοηθήσει

Η μεταμόσχευση τρίχας αναφέρεται στη χειρουργική μετακίνηση της μόνιμης τρίχας με τις ρίζες της σε μια περιοχή του φαλακρού ή balding δέρματος. Η μεταμόσχευση τρίχας είναι μια αποτελεσματική και μόνιμη λύση για την απώλεια τρίχας.

Η μεταμόσχευση τρίχας γίνεται με την τοπική αναισθησία ως διαδικασία εξωτερικών ασθενών. Η τρίχα και τα θυλάκια αφαιρούνται από τη «περιοχή χορηγών» της μόνιμης τρίχας κατά μήκος του πίσω μέρους και των πλευρών του κεφαλιού. Αυτή η περιοχή καλύπτεται αμέσως από την περιβάλλουσα τρίχα.

Η τρίχα είναι σας δικοί, και ακριβώς όπως την όλη τρίχα σας που αυξάνεται, μπορεί να πλυθεί, κατσαρωμένος, καθαρισμένος, και όρισε όπως επιδιώκεται. Μόλις ολοκληρωθούν οι μεταμοσχεύσεις, καμία πρόσθετη συντήρηση δεν απαιτείται.

Οι γυναίκες με την εντοπισμένη εκλέπτυνση στην κορυφή των κεφαλιών τους ή την εκλέπτυνση γύρω από τους ναούς κάνουν συχνά τους καλούς υποψηφίους για τη μεταμόσχευση τρίχας. Πριν από την αξιολόγηση για τη μεταμόσχευση τρίχας, είναι σημαντικό για τις γυναίκες να συζητήσουν τη λεπταίνοντας τρίχα σας με έναν δερματολόγο ή/και ο ενδοκθρινολόγος για να σιγουρευτεί εκεί δεν είναι κανένας άλλος θεραπεύσιμος λόγος για την απώλεια τρίχας.

Η μεταμόσχευση τρίχας είναι μια κόστος-ανταγωνιστική λύση για την απώλεια τρίχας. Άλλες εναλλακτικές λύσεις αντικατάστασης τρίχας απαιτούν την πρόσθετη συντήρηση κατά τη διάρκεια των ετών. Το κόστος εξαρτάται από το ποσό φαλακρής περιοχής που θα πρέπει να μεταμοσχευθεί, και το επιθυμητό πάχος. Περισσότερα εμβόλια είναι απαραίτητα για να καλύψουν την πιό φαλακρή ή λεπτή περιοχή και για να μεγιστοποιήσουν την πυκνότητα τρίχας. Επειδή η διαδικασία είναι μεμονωμένη, οι δαπάνες καθορίζονται συνήθως χωριστά.

Σχεδόν χειρότερα από την τρίχα η απώλεια είναι σε μερικές περιπτώσεις τρίχα η μικρογράφηση-λεπτός-caliber-τελειοποιημένη, wispy τρίχα που αυξάνεται έξω ένα θυλάκιο όταν το θυλάκιο δεν είναι πλέον ικανό να παραγάγει την τρίχα του κανονικού μεγέθους. Η μικρογραφημένη τρίχα είναι δύσκολο στο ύφος και δύσκολο να κρυφθεί. Αρχίζει να εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της θηλυκής απώλειας τρίχας σχεδίων, η θηλυκή μορφή του πιό κοινού τύπου απώλειας τρίχας στα άτομα.

Η απώλεια τρίχας δεν είναι «ένα αναπόφευκτο σημάδι να πάρει παλαιότερο». Έχει αναφερθεί στις μελέτες ότι περίπου 80% των γυναικών δοκιμάζουν κάποιο βαθμό απώλειας τρίχας πριν από την εμμηνόπαυση. Ένα μεγάλο μέρος αυτής της απώλειας τρίχας έχει μια κληρονομική βάση-θηλυκή απώλεια τρίχας σχεδίων.
Η τρίχα τοποθετεί αιχμή και συμβουλεύει

Είναι καλό στο σαμπουάν η τρίχα σας � που συστήνουμε τουλάχιστον τρεις φορές εβδομαδιαίως. Αυτό βοηθά να αφαιρέσει το ρύπο και τη συγκέντρωση στην τρίχα που μπορεί να επιδεινώσει τον όρο του κρανίου σας. Κατά shampooing, είναι πολύ σημαντικό ότι δίνετε προσοχή να καθαρίσετε την τρίχα σας, το κρανίο σας και τη γραμμή τρίχας σας.

Η σωστή χρήση των εδαφοβελτιωτικών που περιέχουν τις ελαφριές πρωτεΐνες πρωτεΐνες κερατινών, όπως οι υδρολυμένες ανθρώπινης τρίχας, μπορεί να βοηθήσει να ενισχύσει την τρίχα σας. Ένα καλό εδαφοβελτιωτικό με αυτές τις πρωτεΐνες μπορεί εύκολα να διαπεράσει τον άξονα τρίχας για να ξαναγεμίσει τις θρεπτικές ουσίες. Αυτές οι πρωτεΐνες μπορούν επίσης να επισκευάσουν τις διασπασμένες άκρες. Οι διασπασμένες άκρες αναπτύσσονται αφότου έχει γδυθεί η προστατευτική επιδερμίδα μακρυά από το τέλος χημικών ουσιών ινών τρίχας των σκληρών ως συνέπεια ή ακόμα και του σφριγηλού βουρτσίσματος.

Η ξανθή τρίχα μπορεί να γίνει κίτρινη, να εξασθενίσει ή να γίνει θαμπή οφειλόμενη στη UV έκθεση. Ακόμη και η φυσική τρίχα brunette τείνει να αναπτύξει τα κοκκινωπά χρώματα από την έκθεση ήλιων λόγω της οξείδωσης των χρωστικών ουσιών μελανίνης.

Οι διατροφολόγοι συμβουλεύουν τους υγιείς αναζητητές τρίχας για να φάνε τις ισορροπημένες διατροφές που ενσωματώνουν τις υγιείς πρωτεΐνες μαζί με τα τρόφιμα υψηλά στις βιταμίνες Β, Γ, Ε, Α και Κ. Η τρίχα αποκρίνεται αμέσως στην προσθήκη των protein-rich τροφίμων όπως τα κρέατα, τα αυγά, το τυρί, οι σπόροι και τα καρύδια. Το ψάρι συσκευάζει μια διπλή διάτρηση της πρωτεΐνης που συνδυάζεται με την υγεία χτίζοντας τα ουσιαστικά λιπαρά οξέα και τα φυσικά πετρέλαια. Συστήνουμε ότι συζητάτε τη διατροφή σας με έναν ιατρικό επαγγελματία.
Μάθετε την τρίχα σας. Hair care.


Εξήγηση όρων

Alopecia Areata


Ringworm


Alopecia


Biotin


Απώλεια τρίχας


Θυροειδής


Μεταμόσχευση τρίχας


Πρωτεΐνη


εμβόλια


θυλάκια


κρανίο


ορμόνη


πίεση


τεστοστερόνη


φαλάκρα


The right way for being beauty


 

 Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Hair care ονομασμένος Μάθετε την τρίχα σας είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Hair care. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Hair care στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Beauty Organization of Ireland, Hair care section.