Make your own free website on Tripod.com


by Czech around Hoodia - som är naturlig långt för att förlora, väga
by Czech

by German around Hoodia - som är naturlig långt för att förlora, väga
by German

by English around Hoodia - som är naturlig långt för att förlora, väga
by English

by Spanish around Hoodia - som är naturlig långt för att förlora, väga
by Spanish

by French around Hoodia - som är naturlig långt för att förlora, väga
by French

by Greek around Hoodia - som är naturlig långt för att förlora, väga
by Greek

by Italian around Hoodia - som är naturlig långt för att förlora, väga
by Italian

by Dutch around Hoodia - som är naturlig långt för att förlora, väga
by Dutch

by Portuguese around Hoodia - som är naturlig långt för att förlora, väga
by Portuguese

by Swedish around Hoodia - som är naturlig långt för att förlora, väga
by SwedishHoodia - som är naturlig långt för att förlora, väga home page

”Föreställ detta: en organisk pill som dödar aptiten och anfaller fetma. Det har inga bekant biverkningar och innehåller en molekyl som bedrar din hjärna in i att tro dig är full."

BBC-NYHETERNA som omkring talar Hoodia

 

 
Hoodia - som är naturlig långt för att förlora, väga

Hoodia. Hoodia - som är naturlig långt för att förlora, väga.

Hoodia Gordonii upptäcktes och användes av San-stammen från Kalaharien, Sydafrika, efter förhistoriska tider. De tuggade den bittra Hoodia växten två gånger en dag för att dämpa hunger, och att törsta under lång jakt snubblar. Denna växt innehåller mirakelmolekylen p57 som översattes för en tid sedan in i en fetmabot.

Hoodia Gordonii är en avlövad spiny suckulent växt (inte en kaktus) med fleshly fingra-gillar stems. Ror av taggar är närvarande längs stemsna och att uthärda kött färgade blommor. Hoodia Gordonii växer i den hårda öknen villkorar naturligt av Sydafrika. Nu har Hoodia Gordonii funnits i halv-öknarna av Zambia, Zimbabwe, Botswana, Namibia, Angola, Republiken Sydafrika och har nu funnits i några andra ointressanta regioner av södra amerikannationer liksom chilien, Peru och några regioner av västra Kina inklusive Gansu, Sichuan och Shanxi.

Det finns inte några bekant anmälde biverkningar till att använda Hoodia Gordonii som har anmälts hitintills.

Det finns inte några bekant motsatt biverkningar som ett resultat av att ta Hoodia i samverkan med receptläkarbehandlingar och andra växt- tillägg. Emellertid om du använder någon receptläkarbehandling och är just nu under omsorgen av en läkare, bör du alltid konsultera din läkare, innan du tar någon tilläggläkarbehandling.

Hoodia Gordonii är berömd för dess verkställer som en suppressant aptit och moodenhancer. Utmärkta resultat har anmälts från folk som använder det som delen av ett vägaförlustprogram som leder till många landskampföretag danande och säljer Hoodia, som ”ett nytt mirakel bantar pillen”.

lång Hoodia för ow take som fungerar? Inom en timme, når han har tagit 2 kapslar, dämpar ska Hoodia din aptit för omkring 4-8 timmar.

Hoodia pills är min livsparare. Jag har ett thyroidproblem, och detta orsakar fördjupning och väger affärsvinst. Dessa pills som taken min hunger bort så mig kan få baksida in i, formar, och de gör mig lycklig trevlig ”biverkning”; -) Mitt manipulera nu tar dem för! M S (Tyskland).

Hoodia hjälper att curb din aptit, några har anmält och att dämpa aptit inom 20-30 noterar, når han har tagit Hoodia, resultat, kan variera. Några kan behöva lite en mer tid, än detta, för de börjar att märka, verkställer något liknande: Förminskad intresserar i mat och a-fördröjning i tid, når det har ätit för hungeruppsättningar in.

Vi alla vet, om du inte den hungriga känselförnimmelsen, som dig ska äter mindre. Genom att använda Hoodia tillsammans med ett förnuftigt banta och öva kan hjälpa att göra ditt för att väga mer lyckad förlustförsök mycket!

Så har du köpt en tillförsel av hoodia, och nu önskar du att veta hur man använder den. För att täcka detta, finns det erfar, i att använda hoodiaen för, väger förlust. Det optimalt tar långt hoodiatincture varje morgon och eftermiddag. Lätt nog, högert?

När du äter hoodia, går ordstävet, din hunger som enkelt ska, är borta -- väck -- för omkring sex timmar. Under de sex timmar ska du för att inte kräva något. Du ska egentligen för att inte önska att äta alls. Matstillbilden luktar goda, som vanligt, och de smakar samma, om du äter dem, men du önskar inte att äta dem! Åtminstone det är vad hoodiaförkämparna fordrar ska händer.

För att förstå, hur allt denna fungerar, måste du att förstå att vad ”hunger” är egentligen i första, förlägga. Hunger är rättvis en illusion. Det är en signalera i din hjärna, ett kemiskt meddelande, som orsakar dig till bestämda känslor för känselförnimmelsen, och, agerar ultimately på dem.

Ditt förkroppsliga skapar illusionen av hunger, även om du inte behöver egentligen kalorier. Och ditt förkroppsliga, något liknande bryter, vet inte när att vända av den.

Hungern signalerar vänds endast av, när dina hypothalamusfunderare dig har ätit nog mat. Din hypothalamus -- del av din huvuddels endocrinesystemet -- avgör detta, genom att avkänna löneförhöjningen av socker (glukos) i ditt blod. Äta nog kolhydrat och dina blodsockerlöneförhöjningar, som övertygar din hypothalamus för att berätta din hjärna att du är ej längre hungrig.

Hoodia, innehåller emellertid ett kemiskt som får vald upp av din hypothalamus, som funderare det är glukos. Och som det vänder ut, är detta kemiskt enligt rapporten 10.000 tider mer potent än glukos, i att starta de kemiska receptorsna i din hypothalamus, och, så den tar endast ett mycket litet bet av denna som är kemisk för att starta annulleringen av din hunger, signalerar.

Hoodia Gordonii är en växt - en avlövad suckulent. Inte en kaktus nor en ört. I Sydafrika Hoodia klassificeras Gordonii som ett livsmedel, som är vittnesbörden till hur kassaskåpet produkten är egentligen.

All över världen, är folket pröva till köphoodiaen, och det finns precis inte nog tillförsel som omkring går. De suckulenta odlarna har torkats ut. Kärna urfamiljeförsörjarna har faktiskt inget lämnat inventarium. Och sedan hoodiaen tar mer än sex år för att växa till plockninghöjd, går det att fortsätta för att vara en stor hoodiabrist till 2010 åtminstone, kanske det okända.

För att göra materier även mer utmana, krävs Hoodia som är fullvuxen i Sydafrika under San-stam påverkan, att vara fullvuxen under organiskt villkorar. Det hjälpmedel kan de inte använda bekämpningsmedel. Helt kantjusterar har varit bekant att försvinna faktiskt över natten tack till härjar av olika kryp.

Det har varit etablerat att molekylen som P57 finnas i wild skördade Hoodia Gordonii fungerar genom att efterapa verkställa som glukos har på nervceller i hjärnan verkställer in att bedra förkroppsliga in i tänkande det är full, även om den inte är, således curbing aptiten.

Alla vilden testar förat i Leicester, England på obese individer från går av liv har bevisat att över en 15 dag period, matintag förminskades av 1000 kalorier om dagen.

Samlas globalt intresserar har visats för Hoodia efter Pfizer, den farmaceutiska jätten för landskampen som startas för att forska potentiella Hoodias för att hjälpa att bemanna med fetma. Pfizer upptäckte för en tid sedan att Hoodia och avgjort att investera miljoner in i att forska växterna gynnar som en ny drog som skulle hjälp med fetma. Forskningen som publiceras av detta företag, har catapulted Hoodia in i landskampstrålkastaren.

Verkliga sydafrikanska Hoodia är SÄLLSYNT och DYR. Det tar ungefärligt 5 till 7 år för att den Hoodia gordoniisuckulenten ska mogna och som ger suppressant kvaliteter för aptit. Den afrikanska regeringen har begränsat beloppet av Hoodia som det exporterar och numrera av leverantörer för att motta den i USA. På grund av den växande medvetenheten och populariteten av denna mirakelört är stöldprodukter, som innehåller mycket litet eller inget autentiska Hoodia i dem, början som översvämmar marknadsplatsen.

Hoodia registreras som skyddad art som förhindrar Bio-Piratkopiering men, är tillåten att vara fullvuxen på lantgårdar för en handfullreklamfilm i Sydafrika som ägas av privata bönder.

Weight loss. Hoodia - som är naturlig långt för att förlora, väga.
The right way for being beauty


 

 

 

 

 

Sitemap

Information på denna namngav rengöringsduksida Hoodia - som är naturlig långt för att förlora, väga och släkt till Hoodia, Weight loss ges för informativt ämnar endast och är inte en ersättning för yrkesmässig medicinsk rådgivning. Du bör inte använda informationen på denna webbplats för diagnostisering, eller behandla en läkarundersökning eller vård- villkora av Hoodia eller Weight loss. Om du har eller misstänker dig har ett medicinskt problem, kontakta prompt din yrkesmässiga sjukvårdfamiljeförsörjare. Tala till ditt manipulerar, sjuksköterskan eller pharmacisten för efter någon medicinsk diet för att se, om den är kassaskåpet och effektivt för dig.

© Copyright 2007 Beauty Organization of Ireland, Weight loss section.